Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ غلامرضا منوچهری معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران در نشست معرفی بلوک‌های اکتشافی شرکت ملی نفت ایران که با حضور نمایندگان شرکت‌های داخلی و خارجی در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت در حال برگزاری است، اظهار کرد: ایران به عنوان کشوری که از ذخایر نفت و گاز بسیاری برخوردار است، جای کار بسیاری در حوزه اکتشاف دارد و از این رو درصددیم ۱۴ بلوک اکتشافی را در این نشست معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در معرفی بلوک‌های اکتشافی از حوضه‌های رسوبی در مناطق زاگرس، ایران مرکزی، کپه داغ و مغان نام برد و افزود: شرکت ملی نفت ایران، معرفی بلوک‌های دیگری را نیز در برنامه آتی خود دارد.

منوچهری گفت: استراتژی ما در شرکت ملی نفت ایران، بهره‌مندی از مدل جدید قراردادهای نفتی برای توسعه میدان‌هایی است که در این زمینه تاکنون سه قرارداد نفتی امضا شده و با توجه به مذاکرات خوبی که از سوی تیم های مذاکراتی شرکت ملی نفت در دست پیگیری است، پیش‌بینی می‌کنیم ظرف ۶ ماه آینده بر تعداد این قراردادها افزوده شود.

معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران با اشاره به تداوم فعالیت‌های توسعه‌ای در صنعت نفت ایران گفت: امسال فازهای باقیمانده پارس جنوبی تکمیل می‌شود و تنها توسعه فاز۱۱ و بخشی از توسعه فاز ۱۴ باقی می‌ماند که هم اکنون توسعه فاز ۱۱ از سوی کنسرسیومی به رهبری توتال در دست انجام است.

منوچهری همچنین به انجام فعالیت‌های توسعه‌ای مطلوبی در غرب کارون اشاره کرد و افزود: شرکت ملی نفت ایران به دنبال تعامل با شرکت‌های داخلی و خارجی و کسب تجارب بیشتر است. شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در حال تقویت خود هستند و چالش‌های مختلف نمی‌تواند فعالیت‌های توسعه‌ای را در این شرکت متوقف کند. با توجه به اینکه بر اساس مصوبه صادره از هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران به زودی مناقصه واگذاری بلوک‌های اکتشافی این شرکت برگزار خواهد شد.

مناقصه ۱۴ بلوک اکتشافی در ماه ژوئیه برگزار می‌شود

همچنین در حاشیه معرفی ۱۴ بلوک اکتشافی از سوی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، اظهار کرد: پیش بینی می‌شود از ۱۴ بلوک اکتشافی، ۶ بلوک دارای جذابیت برای سرمایه گذاران خارجی باشد و برای آن قرارداد توسعه‌ای امضا شود.

او مساحت این بلوک‎های اکتشافی را حدود ۸۰ هزار کیلومتر مربع عنوان کرد و افزود: شرکت‎های او ام وی اتریش، لوک اویل روسیه، شرکت ملی نفت چین (سی‌ان‌پی‌سی) چین و ... علاقه‌مندی خود را برای حضور در این بلوک‎های اکتشافی اعلام کردند.

مدیراکتشاف شرکت ملی نفت ایران اظهار امیدواری کرد از ۱۴ بلوک معرفی شده که نیمی از آن در حوزه زاگرس و خلیج فارس قراردارند چهار بلوک تجاری و اقتصادی باشد.

402

تولید نفت گاز معادین مشترک پارس جنوبی اکتشاف

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه بعدازظهر سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با حضور وزیر صمت اظهار کرد: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مرکزی در آینده‌ای نزدیک ایجاد می‌شود و جانمایی آن نیز انجام شده است.

وی افزود: هنرستان‌های جوار صنعت از سال گذشته در راستای اجرای طرح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفته و بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه اندازی شده و هنرستان‌های دیگر نیز در حال پیگیری است.

استاندار مرکزی تاکید کرد: محصولات واحد تولیدی هپکو کیفیت دارد و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند و نیاز است بقیه مصرف کنندگان ماشین آلات هپکو نیز از محصولات این شرکت بازدید داشته باشند و باید اذعان کرد هپکو برای نخستین بار پس از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است.

مخلص الائمه تاکید کرد: در استان مرکزی آب سنگین کیلویی ۸۰۰ دلار تولید می‌شود و از طرفی نفت خام تولیدی بشکه‌ای ۸۰ دلار به فروش می‌رسد که این اقدام در استان ظرفیتی ویژه محسوب می‌شود.

استاندار مرکزی بزرگترین بحران کشور را ناترازی انرژی عنوان کرد و گفت: این ناترازی به محیط زیست لطمه زده و یکی از راهکارهای این مهم، توسعه صنعت ریلی است.

وی در خصوص واگن پارس نیز ادامه داد: شهرداری تهران و دیگر شهرهایی که در حوزه مترو نیازمندی دارند باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه سی و دومین کنگره بین المللی انجمن مهندسان مکانیک کشور امروز در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد، افزود: کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی امروز در دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: انتظار است انجمن یا شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم نیستند، به این کنسرسیوم ملحق شوند تا از تمامی ظرفیت‌ها بتوان بهره گیری کرد.

رتبه نخست مرکزی به لحاظ تنوع تولید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز بیان کرد: مرکزی استانی است که بواسطه تنوع بالای صنعت در کشور و در دنیا شناخته شده و به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست کشور را دارد و صنعتی صنعت ساز است.

علی جودکی افزود: استان مرکزی می‌تواند هزاران بخش اقتصادی را راهبری کند از این رو به عنوان ناوبندر کشور مطرح است.

کد خبر 6099685

دیگر خبرها

  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه