Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@20:19:04 GMT

مناقصه 14 بلوک نفتی در تابستان

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۲۶۰۳۲

مناقصه 14 بلوک نفتی در تابستان

وزارت نفت در حالی تابستان امسال 14 بلوک اکتشافی خود را به مناقصه می گذارد که بر این باور است 6 بلوک جذابیت بیشتری برای سرمایه گذاران خارجی دارد.

ایران آنلاین / آنگونه که سیدصالح هندی مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران می گوید، برگزاری مناقصه این بلوک های اکتشافی در ماه ژوئیه (تیر- مرداد) امسال آغاز می شود و انتظار می رود تا پایان امسال، قرارداد آنها امضا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

14 بلوک نفتی که در مجموع حدود 80 هزار کیلومتر مربع مساحت دارد و در 6 حوضه رسوبی کشور قرار گرفته است، در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت در تهران، به شرکت های داخلی و خارجی معرفی شد.
آنگونه که هندی گفته است، شرکت‎هایی چون «او ام وی» اتریش، «لوک اویل» روسیه و شرکت ملی نفت چین (سی‌ ان ‌پی ‌سی) چین علاقه ‌مندی خود را برای حضور در این بلوک‎های اکتشافی اعلام کرده اند.
نیمی از بلوک های نفتی معرفی شده در حوزه زاگرس و خلیج فارس قرار دارند.
بلوک‎های معرفی شده، ترکیبی از بلوک‎های دارای پتانسیل اکتشافی بالا در حوضه‎های رسوبی شناخته شده و بلوک‎های مربوط به حوضه‎های رسوبی جدید هستند که از میان آن، می‎توان به چهار بلوک اکتشافی در حوضه رسوبی زاگرس شامل یک بلوک در لرستان، یک بلوک در زیرحوضه فارس و 2 بلوک در زیرحوضه دزفول شمالی و دشت آبادان اشاره کرد.
سه بلوک دریایی در حوضه خلیج فارس و سه بلوک اکتشافی در حوضه کپه‎داغ در شمال شرق ایران واقع است؛ یک بلوک اکتشافی در حوضه رسوبی مغان در شمال غرب ایران دارای سیستم هیدروکربوری اثبات شده است و یک بلوک اکتشافی نیز در حوضه ایران مرکزی قرار دارد.
همچنین 2 بلوک اکتشافی به نام‌‎های تایباد و سیستان به عنوان بلوک‎های حوضه‎های رسوبی جدید در شرق ایران واقع شده اند.
به گزارش ایرنا، بیست ‌و سومین نمایشگاه بین‎المللی صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور 1053 شرکت ایرانی و 600 شرکت خارجی از 38 کشور از 16 اردیبهشت در تهران آغاز شده است و تا فردا ادامه دارد.
نمایندگان جمهوری آذربایجان، اتریش، اسپانیا، آلمان ، امارات، انگلیس، ایتالیا، بلژیک، ترکیه، جمهوری چک، چین، روسیه، ژاپن، سوئد، سوئیس، فرانسه، کرواسی، کره جنوبی، لهستان، هلند، هند، فنلاند، هنگ کنگ، بحرین، قزاقستان، موناکو، کانادا، لیختن اشتاین، عمان، دانمارک، تایوان، آمریکا، نروژ، استرالیا، برزیل، مالزی و سنگاپور در این نمایشگاه شرکت کرده اند.
چین، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، انگلیس، روسیه، ژاپن، کره‌جنوبی، اتریش و هلند پاویون اختصاصی دارند.
این نمایشگاه از نظر وسعت و تعداد شرکت‌کنندگان نخستین در خاورمیانه و پنجمین در دنیا به شمار می‎رود و 90 درصد شرکت‌کنندگان فعالان بخش خصوصی یا نیمه‌خصوصی هستند.
مهمترین هدف برگزاری این نمایشگاه، تلاش برای جذب سرمایه‌ و انتقال فناوری و معرفی شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی است.

/ایرنا
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۶۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات سنگین شرکت پتروشیمی متخلف در قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن عزیزخانی اظهار کرد: پرونده یک شرکت پتروشیمی به اتهام قاچاق فرآورده‌های نفتی در شعبه تعزیرات حکومتی شهرستان البرز رسیدگی شد.

رییس اداره تعزیرات حکومتی البرز ارزش نفت گاز کشف‌شده را ۴۳۸ میلیون ریال برشمرد و افزود: با بررسی شواهد و مستندات، اتهام انتسابی محرز، حکم قطعی مدیرعامل و شرکت صادر که به‌موجب آن علاوه بر ضبط فراورده‌های نفتی مکشوفه، مدیرعامل شرکت به پرداخت یک میلیارد و ۳۱۶ میلیون ریال محکوم شد.

عزیزخانی گفت: با توجه به شعار سال در حمایت از بخش تولید و پیشگیری از بیکاری کارگران، محکومیت یک سال تعطیلی شرکت تبدیل به مجازات پرداخت چهار میلیارد ریال جزای نقدی شد.

وی با بیان آثار زیان‌بار قاچاق افزود: از بین رفتن منابع ملی، فربه‌شدن مفسدین، ورود پول‌های آلوده و اخلال در نظام اقتصادی بخشی از پیامدهای این پدیده شوم است.

کد خبر 6100982

دیگر خبرها

  • مجازات سنگین شرکت پتروشیمی متخلف در قزوین
  • منابع بودجه‌ای برای مدیریت حوضه آبریز تالاب انزلی کافی نیست
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت